De woning

Het gelijkvloers.

Op het gelijkvloers komen we binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal kunnen we links naar de bibliotheek (het leeshoekje van de woning) en rechts naar het bureau die in communicatie staat met de inpandige garage.  Deze ruimtes kunnen eventueel ook gebruikt worden als praktijkruimte.

 

De leefruimte straalt een gezellig loftgevoel uit. In één ruimte hebben we de grote eettafel, het salon en de open keuken met kookeiland. Voor elke keukenprinses of -prins is het puur genieten aan het grote AGA kookfornuis!

Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder die ideaal is als extra voorraadkamer. Eveneens aan de kant van de keuken kan je naar de bijkeuken waar er plaats is voor de was- en droogkast.

De woning

De verdiepingen.

Vanuit de inkomhal kunnen we de trap nemen naar de eerste verdieping. Daar komen we toe in een grote nachthal.  Deze biedt toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en "leeskamer".

We kunnen echt spreken over 4 volwaardige slaapkamers elk met een leuke sfeer waaronder een mooie plankenvloer.  De badkamer is voorzien van een inloopdouche, twee wastafels, toilet en sauna.

Een vaste trap in de leeskamer staat in verbinding met de tweede verdieping waar we een ruime hobbyruimte terugvinden alsook een 5de slaapkamer of logeerkamer en een tweede badkamer met grote inloopdouche, twee wastafels en toilet.

Buitenruimte

Een mooie tuin en meer ...

Vanuit de leefruimte en de bijkeuken kunnen we naar de tuin waar je volop kunt genieten van jouw eigen groene plek.

In de zomer is het heerlijk om gebruik te maken van de buitenkeuken om lekkere gerechten klaar te maken en tot in de late uren bij te praten met vrienden en familie.

Als extra troef vinden we achteraan de tuin een dubbele garagebox.

Tenslotte bevindt zich rechts van de woning de technische ruimte die via het overdekte terras te bereiken is.

De ligging

Essen-hoek

De ligging is ideaal als uitvalsbasis voor de Antwerpse haven via de A12 op 30 minuten met de wagen, hier ervaar je nooit files.

Op Essen-Hoek is er een goede kleuter- en lagere school, de middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand via afgescheiden fietspaden (dit zowel Belgische als Nederlandse vervolgscholen).

Zeil- en watersport adepts kunnen terecht op het natuurpark Oosterschelde, de haven van Tholen is bereikbaar in 15 minuten en op 30 minuten de haven van Yerseke, mossel- en schaaldier centrum.

Het treinstation bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

De autosnelwegen zijn vlakbij bereikbaar: A4 Bergen op Zoom richting Vlissingen (45 minuten); richting Rotterdam (1 uur); Antwerpen A12 (30 minuten).

Weetjes

 • grondoppervlakte: 757 m²
   

 • bewoonbare oppervlakte: 416 m²
   

 • EPC: 201 Kwh/m²/jaar
   

 • kadastraal inkomen: 1.722 euro
   

 • centrale verwarming op aardgas
   

 • er is zowel regenwater als putwater. Deze zijn aangesloten op toilet en wasmachine
   

 • zonnepanelen worden meeverkocht
  groenestroomcertificaten aan 270 euro.
   

 • volledig conforme elektrische keuring

© aangeboden door Henry Houser - fotografie Karolien Haesen